Fight colds can be in the kitchen. I agreed with my friend and colleague, malady that can expel and garlic soup. Tak jsem se do toho pustil. Aby to nebyla taková ta vyprošťovací záležitost, když je den před vánočním večírkem (protože co pak?), cestou kolem řeznictví jsem si vybral kančí klobásu. Jaká je? ptám se paní za pultem. Spicy, odpověděla. Tak to potřebuju. Jo sedla. Však to poznáte. Ale nemusí být kančí klobáska, každá pikantnější se jistě hodí. Však si poradíte.
Servings | Prep Time |
2-4 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
40 minutes |
|
|
|
Really sharp garlic soup,,sk,In addition to the & nbsp; boar sausage,,cs | In addition, with wild boar sausage,cs
Need: |
- 300 g potato
- 160 g kančí klobásy
- 15 cloves garlic
- 1 spoon kmínu
- 1000 ml vody
- 2 lžičky sušené majoránky
- 1 cibuli
- sádlo
- salt
- pepper
Units:
How do you:
- Připravme si vše základní. Brambory, cibuli, garlic, koření...
- Brambory nakrájíme na menší kousky. Česnek nakrájíme na plátky.
- Brambory s česnekem a kmínem dáme vařit. Brambory by měly být měkké. The smaller pieces,,cs,it will cook faster,,cs,Slice sausage into slices and onion in half-moons,,cs,česnečka d IMG_2449,,en,Melt the lard,,cs,česnečka e IMG_2450,,en,Fry sausage in lard,,sk,česnečka f IMG_2452,,en,Add the sausage, add the onion and fry,,cs,česnečka g IMG_2456,,en,add potatoes,,cs,česnečka h IMG_2457,,en,Add water to the rest of the potatoes and garlic,,cs,česnečka and IMG_2458,,bs,česnečka and IMG_2462,,bs,česnečka,,hr,IMG_2465,,en,IMG_2464,,en,Raw materials can pass by the butcher Deals,,cs,In package,,cs,rolled pork skins and split trotters,,cs,Otherwise, you deal with it,,cs, tím se uvaří rychleji.
- Nakrájíme klobásu na kolečka i cibuli na půlměsíčky.
- Rozpustíme sádlo.
- Opečeme klobásu na sádle.
- Přidáme ke klobáse přidáme cibuli a orestujeme.
- Přidáme brambory.
- Zalijeme vodou se zbytkem brambor a česnekem. Toss. Simmer.
- Přidáme majoránku.
- served.
- Pochutnáte si.