Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Recepty jak na to. Moje menu.
Holandský řízek | Pražská varianta
Bylo tak nějak rychle cestou z práce. Tak něco posbírám a bude večeře. Do oka mi padlo mleté maso, už jsem tady říkal, že je to má oblíbená surovina. A teď hlavo raď. Vybavuji si, jak to asi chutnalo a hned se mi vybavil trojobal. Ok, mouku i strouhanku mám, vejce když tak dokoupím ve Večerce.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
15minut
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
15minut
Tohle je klasika, holandský řízek připravují i Kluci v akci, jen si nejsem jistý, jestli tuhle záležitost provozují i Holanďané. Při pátrání jsem se daleko nedostal, možná by vodítkem měl sýr a ne mleté maso. Třeba nějaký bludný Holanďan jednou vyzradí je-li či není to jídlo, které Holanďané znají. My ale víme, která bije, to je podstatné, odpadá faktor strachu - cože to je na talíři.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
15minut
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
15minut
Tohle je klasika, holandský řízek připravují i Kluci v akci, jen si nejsem jistý, jestli tuhle záležitost provozují i Holanďané. Při pátrání jsem se daleko nedostal, možná by vodítkem měl sýr a ne mleté maso. Třeba nějaký bludný Holanďan jednou vyzradí je-li či není to jídlo, které Holanďané znají. My ale víme, která bije, to je podstatné, odpadá faktor strachu - cože to je na talíři.