When you come across a recipe Madras, je to už jenom ozvěna starých časů. City, founded by the English in southern India has borne since 1996 Name Chennai, English transcript of course Chennai. So chicken or beef madrassas madrassas, It's a bit of nostalgia.
Hovězí maso po indicku | Vzpomínka na Madrás, Chennai, Čennaj
Need: |
- 350 g beef hams, scarf, cut into 3 cm pieces
- 1 spoon rostlinného oleje
- 3 cloves garlic
- 2 cm čerstvého zázvoru Peel and grate
- 3 lžičky mletého koriandru
- 1/2 lžičky ground cumin
- 1/2 lžičky turmeric
- 1/2 lžičky chilli flakes
- 4 lžičky tomato puree
- 1 šálek beef broth
- SHELL as an attachment
Units:
How do you:
- Na pánvi zahřeme olej a maso nakrájené na kostky na něm opečeme.
- Přidáme česnek nakrájený na kousky, koriandr, kmín, kurkumu, zázvor (s tím trochu opatrně, je dost aromatický) a chilli. Vaříme za stálého míchání 1 minutu. Přidáme rajský protlak a vývar. Přivedeme k varu, snížíme teplotu, zakryjeme a dusíme dokud maso nezměkne. 40 until 60 minutes, sami uvidíte, stačí ochutnat.
- Podáváme s rýží a salátem z rajčat a červené cibule.