A je to tady zase! My favorite chicken wings. I try all sorts of variations and still somehow can not get enough. And because simplicity is power, půjdeme stezkou rovnou, direct and without stones. Už tu máme podobný recept, kde halím křidélka do kypřícího prášku do pečiva, nebo také do škrobu (ochucené cajunským kořením), So this time we go for flour. Ve druhém plánu si můžeme ještě křidélka ozvláštnit ve stylu Buffalo. And that we have, just připravovaná na oleji. So in this recipe scratched oil, budeme mít křidélka vlastně dietní. And they taste, to si pište!
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
50 minutes |
|
|
|
Nejlepší křupavá kuřecí křidélka | Další porce křidélek bez oleje
Need: |
Křídla
- 350 g kuřecích křídel
- 3 lžíce hladké mouky
- 1 spoon pepře
- 1 spoon soli
Sauce
- 1/3 šálku chilli omáčky - zkuste třeba tu sladkou od Vitany
- 2 lžíce butter
- 2 lžičky worcestrové omáčky
- 1 spoon granulated garlic
Units:
How do you:
Pečená křídla
- Křidélka opláchneme, osušíme a odřízneme jim špičky. Pak ještě rozdělíme v kloubech.
- V misce křidélka osolíme a opepříme a zasypeme moukou. Toss, aby mouka obalila maso.
- Let on baking paper spread on trays and bake at 200 ° C for about 45 until 50 minutes, aby křidélka dostala zlatavou barvu a byla křupavá.
- Po 20 minutách křídla obrátíme.
- Bake yet 20 minutes, asi tak 10 minut před koncem postříkáme jemně vodou pomocí rozprašovače.
- Tak tady se můžete zastavit. Podáváme s dipem nebo omáčkou. A bagetou, nebo třeba dalamánkem. Ale, když se pustíte ještě do následující omáčky, you will not regret it.
Omáčka na Buffalo křidélka
- V malém rendlíku promícháme 1/3 šálku chilli omáčky, 2 lžíce másla, 2 teaspoon Worcestershire sauce and 1 teaspoon granulated garlic; přivedeme k varu. Pak odstraníme z tepla; necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Připravená křídla, ještě horká, promícháme s omáčkou a hned podáváme.
- Nalijeme chilli omáčku do rendlíku.
- Přidáme worcester.
- add garlic.
- Přidáme máslo.
- Rozpustíme, promícháme, přivedeme k varu.
- Odstavíme a necháme vychladnout na pokojovou teplotu.
- V omáčce obalíme kousky křídel.
- Podáváme třeba s dalamánkem.