sweep pantry, narazil jsem na tuňáka v konzervě, but is in fact only pulp, which does not strike me as the start to any meal. Bude to poživatelné, ale jinak NIC. Also at Franz Joseph bring out warehouses? Tuna steak in sunflower oil s vignetou “exclusive” I do not have a house. Fifty grams of nowhere! I stuffed it into the maw of the company bosses, but that did not solve the problem of quick dinner. So it saves Asian trade, Although the guard where loud snoring, but having Rio Mare Tuna chunks in Brine, already I know some test, that this brand steal. Vysypalo me with plechovky 120 gram pieces of fish. Hurá! So we can prepare supper.
Tuňákový salát s vajíčkem | Rychlovka na večeři nebo svačinu
Need: |
- 130 g tuňáka
- 5 ředkviček
- 1/2 stonku řapíkatého celeru
- 3 lžičky mayonnaise
- salt
- pepper
- 2 egg uvaříme natvrdo
Units:
How do you:
- Všechno si připravíme.
- Nakrájíme ředkvičky na osminky, řapíkatý celer na jemné kousky. Přidáme do kousků tuňáka. Osolíme, opepříme a přidáme majonézu. Dobře promícháme a necháme chvíli odležet v chladu.
- Servírujeme s chlebem dalamánkového typu, nebo...
- ...na chlebu dalamánkového typu.
- Variantou je salát, do kterého můžete přidat i najemno nakrájené půlměsíčky červené cibule.