Je čas měkkosti. So we prepare fine and měkkoučké pork noodles. Each bite you will dissolve directly in your mouth.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
55 minutes |
|
|
|
Měkkoučké vepřové nudličky | Večeře jako sen
Need: |
- 400 g vepřového mas kýta a plec
- 2 lžíce hladké mouky
- salt
- pepper
- 2 lžíce olivového oleje
- 150 ml zeleninového vývaru
- 100 ml bílého vína
- 1 pórek
- 110 g mrkve stačí malá konzerva
- 2 lžíce butter
- 250 g potato
Units:
How do you:
- Maso nakrájíme na nudličky, salt, opepříme a posypeme mokou.
- V mouce obalíme vepřové nudličky.
- Fry in oil.
- add the broth. Osolíme a přidáme trochu pepře.
- Zakryjeme a dusíme aspoň 40 minutes.
- Zalijeme vínem a povaříme. So 5 minutes. aside the.
- Nakrájíme pórek na kolečka. Připravíme si mrkev. Ta z konzervy nepotřebuje tolik času, jako kdyby byla syrová. Pokud sáhnete právě po syrové mrkvi, dejte jí trochu času, aby změkla.
- V jiné pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme pórek.
- Přidáme mrkev.
- Stir and fry so 4 minuty na mírném ohni, dokud zelenina není měkká.
- Zeleninu přidáme k vepřovým nudličkám a provaříme tak 4 minuty.
- Podáváme s bramborami. Lehce nad talířem otočíme mlýnkem s pepřem.
Kuřecí paličky na žampionech | Krémová záležitost
Tak tu máme opět kuřecí paličky. Hurá! Vděčná to výchozí surovina. A protože máme období měkkosti (tedy ve smyslu, že všechno musí být co nejměkčí), nebudeme smažit ani péct, ale budeme dusit.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes + 30 minut na odležení |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Kuřecí paličky na žampionech | Krémová záležitost
Need: |
- 480 g chicken drumsticks – 4 kousky
- 3 špetky směsi italských bylinek
- salt
- pepper
- 3 lžíce olivového oleje
- 100 g bacon
- 3 cloves garlic
- 115 g žampionů z malé konzervy
- 250 ml kuřecího vývaru - rozdělíme na 2 části
- 200 g cream
- 120 g penne
Units:
How do you:
- Kuřecí paličky zasypeme italskými bylinkami, salt, pepper and drizzle with olive oil. Necháme v chladu odležet.
- On the cover fits ia. food foil. Chlazeno je venku, because I cook in the bitter cold of winter, so even an outdoor fridge is good to use.
- Bacon into small cubes and fry over medium heat in a pan. Přidáme olivový olej, We raise the temperature and roast chicken drumsticks. I guess 6 until 8 minutes. aside the.
- Into the pan, add the sliced mushrooms and coarsely chopped garlic. Fry and add back the chicken drumsticks.
- Zalijeme kuřecím vývarem, Cover and simmer over medium heat so 15 minutes. Pokud chcete omáčku hustější, předejte tak jenom asi 100 ml vývaru. Dáme vařit těstoviny ve vodě, we salted and added to it and about 100 ml vývaru. Proč vývar? So, pro chuť.
- Add cream and mix.
- Heat through and serve with pasta.
- Enjoy your meal!
Treska s pošírovaným vejcem | The story fast fish
Tak tu máme na zkoušku aljašskou tresku. It will be easy and quick dinner, nic složitého. I originally toyed with the idea of reverse fish in batter, you already know the recipe for pork chops on kuřecí řízek, ale pak jsem nějak zlenivěl, or what, and so we have a different recipe.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
20 minutes |
|
|
|
Treska s pošírovaným vejcem | The story fast fish
Need: |
- 210 g filetů aljašské tresky
- 3 soudková rajčata
- basil
- salt
- pepper
- 1 spoon olivového oleje
- 2 egg
- 2 lžičky bílého vína
- 250 g potato
- 2 cloves garlic
- 1 scallions
- kousek butter
Units:
How do you:
- Brambory oloupeme a pokrájíme na kousky. Dáme vařit v osolené vodě, do které jsme přidali nahrubo nasekaný česnek. Vaříme tak 15 minutes.
- Filety tresky osolíme, opepříme a zakápneme lžičkou bílého vína. Rajčata nakrájíme na plátky a pak rozložíme do olejem vymazané zapékací misky.
- Na rajčata poklademe lístky bazalky a na ně rozložíme filety tresky. Mírně ještě zastříkneme olivovým olejem a dáme péct do trouby předehřáté na 200 °C. Bake 10 minutes.
- Mezitím rozehřeme vodu se lžičkou vína. Jakmile se vaří, vytvoříme vír, do kterého dáme rozklepnuté vejce. Vaříme tak 4 minuty, bílek lžící opatrně tvarujeme kolem žloutku.
- drain potatoes, přidáme kousek másla a nadrobno nakrájenou jarní cibulku. Vše mačkadlem rozmačkáme na menší kousky.
- Podáváme filety s rajčaty a šťouchanými brambory, na filety položíme pošírované vejce.