Nějak jsem si chtěl ulehčit práci, tak jsem si koupil již připravené švédské kuličky. It's a mix of ground beef and pork with appropriate spices. Proto tyhle papriky jsou švédské. Kdo pátrá původ receptu ve Skandinávii, He will be confused and perhaps a little disappointed. Ale neberte si to tak.
Need: |
- 300 g švédských kuliček
- 75 g choriza
- 2 paunchy red peppers
- 1 sweet peppers
- 2 žampiony
- 1 egg
- 2 lžičky granulated garlic
- kousek butter
- cherry rajčátka
- Pažitka
- 50 g grated cheese
- salt
- Nakrájíme zeleninovou papriku nadrobno, stejně tak i žampiony. Přidáme švédské kuličky a nadrobno nakrájené chorizo. Posypeme granulovaným česnekem.
- Přidáme vejce a prsty prohněteme.
- Červené papriky zbavíme vršků, odstraníme semeník a špičky jemně seřízneme, aby při postavení paprik byly stabilní. Pak je dáme na 3 minuty do osolené vařící vody, vyjmeme a necháme vychladnout.
- Papriky naplníme masovou směsí.
- Vložíme do zapékací misky vymazané máslem.
- Overlapped foil and bake in preheated oven at 220 ° C.
- Bake 30 minutes. Pak alobal sejmeme a vršek paprik posypeme sýrem. Přidáme překrojené cherry rajče a posypeme pažitkou. Bake yet 10 minutes at 190 ° C.

Kuřecí linguine s cizrnou a rajčaty | Zahraje si i červené víno
So this is such improvisation. No, say, that I am building on something, so we still, this has lead. And again comes into play good chickpeas. You can crcat with the soaking and cooking, but you can also facilitate the work and buy tin. As well as sliced tomatoes.
Need: |
- 300 g chicken breast
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 Bobkov list
- 100 ml červeného vína
- 100 ml Water from pasta
- 1 cibuli
- 240 g cizrny
- 240 g krájených rajčat
- 1 spoon parmezánu
- 100 g linguine pasta
- salt
- pepper
- rozmarýn
- Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme na oleji, asi tak 5 until 6 minutes, dokud kousky masa nezačnou zlátnout. Salt and pepper.
- Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a orestujeme. Boil pasta in salted water. Budeme potřebovat totiž vývar z těstovin.
- Přidáme lístky rozmarýnu i celou větvičku
- Zalijeme červeným vínem a povaříme, aby se víno redukovalo.
- Redukujeme víno mírným varem.
- Přidáme cizrnu a rajčata.
- Zalijeme trochou vody z těstovin a promícháme.
- Přidáme bobkové listy a chvíli povaříme.
- Add the pasta al dente well and mix gently,cs.
- Serve sprinkled with Parmesan cheese.
K tomuto receptu patří také video:

Mexické kuřecí penne | Trikolora viva
Mexicans and Italians have the same color flag. So one another inspiration in the ring, peppermint and pasta. And enjoy it with gusto. With Mexico and Italy it is purely incidental resemblance. Ale to přece zase tak moc nevadí. Že?
Need: |
- 250 g chicken breast
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 bachratou červenou papriku
- 2 green peppers
- 250 ml kuřecího vývaru
- 200 g cream
- 1 cibuli
- 3-4 cloves garlic
- 1 spoon mleté papriky
- 1 spoon chilli
- 1 spoon knímu
- 1 spoon soli
- 120 g penne
- hladkolistou petržel
- 3 lžíce strouhaného čedaru
- Nakrájíme cibuli na půlměsíčky a papriky na proužky. Orestujeme na oleji.
- Přidáme na proužky nakrájená kuřecí prsa. Přidáme lžičku papriky.
- Přidáme lžičku chilli, kmínu, nasekané stroužky česneku, salt. Promícháme a restujeme.
- Přidáme 250 ml kuřecího vývaru a 200 g smetany. Simmer.
- Přidáme penne uvařené al dente.
- Posypeme strouhaným čedarem. Toss.
- Podáváme posypané strouhaným čedarem a nasekanou petrželkou.
I k tomuto receptu patří video:

Kuřecí křídla bim bam zvon | Pálivá křidélka
K tomuhle receptu mě inspiroval Mario Batali, který ten svůj nazval Big Games Wings, which I translated somehow after his high game as ailerons. Něco jako Vysoká hra patriotů, občas mě takové blbiny napadají. Ale protože vzdoruji tupému opisování receptů odkudkoliv, I'll do it your way. Kind of like when you want to pass the cabinet from Ikea and you come out on the table. And there remains plenty of screws. No, Just kidding. To play with this did not fare so his.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes + marinování |
Cook Time |
25 minutes |
|
|
|
Need: |
- 700 g kuřecích křídel
- 2 lžičky smoked paprika
- 1 spoon chilli
- 2 lžičky římského kmínu
- 2 lžičky Italian herbs
- 2 lžičky sweet peppers
- 3 lžičky tabaska
- 4 lžičky čerstvé chilli papričky
- 1/4 šálku oleje – použil jsem řepkový
- 1 large handful papriček jalapeňo i se semínky, nasekáme nadrobno
- Nasekaná jalapeňo dáme k vypraným křídlům. Smícháme suché koření a zasypeme jím křídla. Zakapeme tabasko a chilli omáčkou. Zalijeme olejem a v boxu všechno protřepeme, aby se marináda dostala úplně všude. Dáme odležet, tak na 3 until 4 hodiny do chladu. Když necháte přes noc, too good.
- Marinovaná křídla poklademe na plech vyložený pečicím papírem.
- Pak křídla pečeme při teplotě 200 almost 15 minutes. Po přečení převrátíme a dopečeme ještě tak 5 until 8 minutes.
- Podáváme s chilli omáčkou a dalamánkem.
