Brambory jsou oblíbená příloha. A i s ní se dá kouzlit. Prostě je povyšte na lahodnou přílohu.
Butter potatoes / Great attachment
How do you:
- Důkladně brambory omyjeme, vložíme je do hrnce, zalijeme horkou vodou, salt, přidáme kmín, libeček a uvařímete do měkka. Peel.
- Do rozpuštěného másla dáme prolisovaný česnek.
- Česnek s máslem promícháme.
- Přidáme na plátky nakrájené brambory.
- Osolíme a přidáme libeček.
- Příloha je připravena. Stačí ozdobit nasekanou petrželkou.
Stewed red cabbage / Aloha, attachment
Tentokrát je to sterilované zelí ze sklenice. Takže světlejší než to kysané z pytlíku nebo dokonce z hlávky zelí jako takové.
Stewed red cabbage / Aloha, attachment
How do you:
- Rozpálíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
- Přidáme zelí.
- add the cumin.
- Osolíme.
- Zakryjeme a dusíme tak 25 minutes.
- Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí zahustí. Toss.
- Přidáme 15 g sugar. Pour a little vinegar, podle chuti. Promícháme a necháme ještě chvilku dusit. Pak odstavíme a necháme dojít.
- Podáváme s kouskem husy a houskovým knedlíkem.