Tenhle recept jsem si vypůjčil od Vitany, mírná úprava mu nemohla uškodit. Podáváme jako přílohu nebo jako lehké hlavní jídlo.
Green beans in butter with ham | Side dish and main dish
Need: |
- 300 g green beans třeba ty z Maroka
- 200 g ham
- 1 stroužek garlic
- 1 spoon butter
- 2 kostky zeleninového bujónu
- thyme
Units:
How do you:
- Fazolky očistíme, odkrojíme jejich konečky.
- Kostku bujónu dáme do vroucí vody, rozmícháme a vložíme do vody fazolky.
- Vaříme tak 5 minutes, aby fazolky změkly.
- drain.
- Šunku nakrájíme na nudličky.
- Na pánvi rozpustíme máslo.
- add the beans.
- add the ham.
- Přidáme rozdrobenou kostku bujónu.
- Restujeme tak 5 minutes.
- Na závěr přidáme nasekaný česnek a tymián.
- served.
Tuna spread,cs | It has countless variations
It's one of my favorites, it has a quick preparation and is amazingly tasty. It will last a few days in the fridge before it completely disappears.
Tuna spread,cs | It has countless variations
Need: |
- 2 crucibles tučného tvarohu it will 500 g
- 1 cans Rio mare salad it will 320 g
- E cans tuňáka ve vlastní šťávě 160 g a 140 g
- 1 plechovku western tuna salad 185 g
- 2 egg uvaříme natvrdo
- 1 red onion
- sweet and vegetable paprika
- salt
- pepper
Units:
How do you:
- All you prepare.
- Put the cottage cheese in the bowl.
- Add drained tuna in its own juice. If you don't, you will have a thin mash. It is also possible...
- Add all the salads. If there is western juice in the salad, get rid of her. For the same reason as above.
- Chop the onion and peppers. Halve and then quarter the onion. Then cut crosswise. Cut the peppers into quarters and then finely chop crosswise.
- Cut a hard-boiled egg.
- Add the chopped eggs to the bowl.
- Salt and pepper.
- gently mix,,cs,h file with vegetables P1020632,,cs,Return to pan file,,cs,file is zeleninou and P1020633,,hr,Serve sprinkled with chopped parsley leaves or chopped spring onions,,cs,fillet with vegetables,,cs,P1020645,,zh-CN,The recipe is also VIDEO,,cs.
- Add peppers and onions.
- gently mix,,cs,h file with vegetables P1020632,,cs,Return to pan file,,cs,file is zeleninou and P1020633,,hr,Serve sprinkled with chopped parsley leaves or chopped spring onions,,cs,fillet with vegetables,,cs,P1020645,,zh-CN,The recipe is also VIDEO,,cs.
- Pour into a glass.
- served.
Apricot dumplings | Childhood memory
Zahlédl jsem meruňky a hned se mi to spojilo s dětstvím. Tak trochu jsem se obával tvarohového těsta, ale proběhlo to hladce. Na knedlíky s meruňkami patří rozdrobený tvrdý tvaroh, moučkový cukr a rozpuštěné máslo.
Apricot dumplings | Childhood memory
Need: |
- 250 g měkkého tvarohu
- 250 g flour
- 50 g butter
- 1 egg
- špetka soli
- 1/2 lžičky kypřícího prášku podle počtu meruněk
- kostkový cukr
- meruňky
- 200 g tvrdého tvarohu
- 50 g butter na polití
- moučkový cukr
Units:
How do you:
- Všechno si připravíme.
- Add the melted butter.
- Do tvarohu přidáme vejce.
- Rozmícháme.
- Přidáváme postupně mouku.
- create dough. Na poslední chvíli jsem přidal kypřící prášek. Můžete ho přidat dřív.
- Z těsta vytvoříme váleček. Dobré je podložku pomoučnit, však to víte. Nelepí se těsto na podložku.
- Meruňky vypeckujeme a místo pecky vložíme kostku cukru.
- Z válečku těsta odkrojíme část, která bude tvořit obal meruňky. Těstem obalíme meruňku. To na fotce není, nemám tři ruce.
- Knedlíky si připravíme na vaření.
- Knedlíky vložíme do vroucí osolené vody. Vaříme tak deset minut, až knedlíky vyplavou na hladinu.
- Knedlík posypeme rozdrobeným tvarohem, posypeme moučkovým cukrem a přelijeme rozpuštěným máslem.