Dušená kuřecí játra | Easy and hassle-free

Kuřecí játra uvítají především krátkou a rychlou úpravu. Takže je nebudeme na pánvi trápit. Kuřecí játra jsou levná, dostupná, ale také snadná a rychlá na přípravu. Přínos z nich pociťuje zejména mozek, srdce a střeva. Ale dost zdravovědy, podstatné je totiž to, že jde o chutné jídlo. Už tu máme játra na smetaně. Tak popojedeme.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
20 minutes
Je to poměrně rychlé a s rýží nemá chybu.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
20 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 6 minutes
Cook Time
20 minutes
Je to poměrně rychlé a s rýží nemá chybu.
Dušená kuřecí játra | Easy and hassle-free
Need:
Units:
How do you:
  1. Finely chop the onion, česnek na plátky.
  2. Játra očistíme na větší kousky překrojíme.
  3. Olej rozpálíme a do pánve dáme játra.
  4. Zprudka opékáme tak 3 until 8 minutes. Játra by měla na povrchu zezlátnout.
  5. Add onion and garlic, restuje tak 2 minuty.
  6. mix well.
  7. Add the paprika, sůl a kmín. Toss.
  8. Přidáme rajský protlak, aby paprika nezhořkla. Toss.
  9. Přilijeme víno a promícháme.
  10. Dobře promícháme a povaříme, aby se část vína odpařila.
  11. Jakmile začne směs bublat, přikryjeme a necháme dusit 10 minutes. Je jasné, že pro dušení zmírníme teplotu. Mezitím si připravíme rýži. Používám Bena v sáčku.
  12. Podáváme s rýží.