Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Recepty jak na to. Moje menu.
Pikantní bůček | Kalorická bomba
Jsem spíš na libové maso, tučné mě moc neláká. Ale objevila výjimka. Výjimečné je i to, že jsem do kuchyně získal zdatného asistenta. Takže ten jeho recept je mu šitý na chuť. Můžete si pikantní bůček připravit jako večeři, svačinu, chuťovku, hodil by se i na piknik nejspíš, pokud by jste ho udrželi v chladu.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
165 minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
165 minut
Jenom jsem přihlížel. A evidentně je to jednoduchá záležitost. Ale co potřebujete nejvíc, je čas. Čas na rozležení hned na začátku, ale nemusíte to absolvovaat, byť je to leepší, protože se chutě propojí a pak potřebujete čas na vychlazení, hned na konci. To mezi tím je zábava. Ingredience používejte tak po hrstech, podle odhadu a chuti.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
165 minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
165 minut
Jenom jsem přihlížel. A evidentně je to jednoduchá záležitost. Ale co potřebujete nejvíc, je čas. Čas na rozležení hned na začátku, ale nemusíte to absolvovaat, byť je to leepší, protože se chutě propojí a pak potřebujete čas na vychlazení, hned na konci. To mezi tím je zábava. Ingredience používejte tak po hrstech, podle odhadu a chuti.
Vložíme do předehřáté trouby na 180 až 200 °C, pečeme 45 minut. Pak obrátíme a za častého podlévání pečeme hodinu a půl až dvě hodiny.
Necháme vychladnout.
Nakrájíme na plátky, které poklademe na chleba potřený hořčičí. Podle chutí dosolíme, opepříme a posypeme paprikou. Ozdobíme okurkou, cibulkou a paprikou.