I walked around the butcher, which still they offered smoked tails. Because somehow hung in the air, I eventually stopped. I almost nepochodil. Left me one bit, but it may be enough for two. And he was going. The ocáskům should be good tomato salad, třeba.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 10 minutes |
Cook Time |
240 minutes |
|
|
|
Need: |
- 700 g smoked pork tails
- 2 cibule
- 1/2 l stout
- sea salt
- černý pepř
- zázvor dried
- thyme dried, but better čertvý
- garlic granulovaný
- Tails you let them chop or a bit of luck split at home. Šlo to.
- We'll put the meat in a pan, přidáme koření.
- Onion, cut into wedges and add to meat. Zalijeme pivem. Dáme do trouby předehřáté na 150 to 160 ° C and bake 4 hodiny. Occasionally we pour juice roasted with beer.
- In the middle of cooking meat turn, optionally some water pour. Do tails completely dry.
- Serve with bread necessary and tomato salad.
Moravian sparrow and all | Classics in action
There again. We have here Zizkov variant cabbage androasts spinach. thus similar to. And now we have another little sparrow.
Need: |
- 400 g pork shoulder and hip
- 2 cibule
- 10 cloves garlic
- kmín
- salt
- beef broth
- light beer
- 500 g sauerkraut
- sádlo
- kmín
- salt
- Meat Mix the diced onion cut into half-moons and garlic slices. Season with salt and caraway seeds.
- pour broth.
- Dáme do trouby předehřáté na 180 To C 200 °C (according to your oven) and bake for about one hour. In the middle of baking mix and pour a little pale ale.
- On hot fat fry finely chopped onion, after a while the temperature and pull the onions slightly caramelize.
- Add the cabbage and gravy, season with salt and caraway seeds. simmer so 10 minutes.
- served.
Meat balls | Since as from IKEA, but not quite
Köttbullar meatballs, that served in IKEA stores. So we'll variant, why not? Marbles? While sometimes it's just a shape. When would you meat dough, you do for burgers ušulali into balls, so you are relatively close. There are some difference but still must be, so what ingredients should be used by the Swedish gastronomic star, formerly an actor Per Morberg? Pera know, but his recipe I'll base. Then I go after her. Per has pork and beef, I just beef. Already here we differ.
Need: |
- 300 g ground beef
- 300 ml beef broth
- 1 cibuli
- 1 egg
- 200 ml smetany ke šlehání
- 1/2 lžičky pepře
- 1/2 lžičky ground ginger
- flour
- butter
- salt
- Cibuli rozpůlíme a jednu polovinu nakrájíme nadrobno, druhou na trochu větší kousky. Pokud se vám to nepovede, radši obě půlky krájete nadrobno, pak by to dělalo paseku. Polovinu cibule osmahneme na másle.
- Necháme osmahnutou cibuli mírně vychladout a přidáme k mletému masu. Přidáme i surovou cibuli.
- Přidáme vejce, sůl a koření.
- Přidáme ke směsi trochu smetany na šlehání. Pokud se vám zdálo, že bude směs řídká, zjistíte, že smetana ji docela slušně zahustí. Rozhodně zapomeňte na strouhanku.
- Vytvoříme masovou směs a necháme chvilku odpočinou v chladu.
- Rukama namočenýma ve vodě pak vytvoříme kuličky. Dáme do chladu tak na 15 minutes.
- Kuličky opečeme na másle. Při opékání pohybujeme s pánví, aby se opekly ze všech stran.
- Pozor jen, abyste nemávali pánví příliš a máslo nestříkalo. Až budete kuličky dávat stranou, nechte v pánvi výpek. Budete ho potřebovat.
- Hotové kuličky dáme stranou.
- Do trochy vývaru rozmícháme hladkou mouku. So 1 spoon.
- Do pánve s výpekem nalijeme vývar. mix well.
- Přidáme vývar s moukou a promícháme. Chvilku povaříme.
- Add cream and mix.
- Hotová omáčka.
- Kuličky podáváme s omáčkou a dalamánkem.
fast neck | caress taste
Rychlá záležitost, která chutná. Prostě, as it is called - timer. Though it does more than one minute. But we know, it can take a minute just unpacking sausage made of paper. Nothing for us here. But if you want to inflame in a larger format, zkuste scrag baked s lečem a mozzarellou. Both tastes great.
- Plátky krkovičky jemně naklepeme z obou stran. Můžete je klepat ve folii nebo klepat jemně, depends on you.
- Okořeníme steakovou směsí. Z obou stran.
- Rozpálíme na pánvi máslo.
- Opečeme krkovičku. just as 2 minuty. Jakmile dáme maso do másla, to se zklidní a nepřepaluje.
- I z druhé strany dáme krkovičkám na opečení 2 minuty.
- Přidáme na plátky nakrájenou bílou část jarní cibulky.
- We cover and simmer. Just 10 minutes. Můžeme zastříknout trochou vody, aby se vytvořilo víc šťávy.
- Podáváme s vařeným bramborem, ozdobíme rajčetem a nasekanou zelenou natí jarní cibulky.