The recipe for cabbage pancakes ranks about in a long line, so something like affair owl and Athens or timber and forest. But why not?! Většinou se objevují mezi ingrediencemi škvarky, This may be nothing unwell, on the contrary. But, when škvarkům too neholdujete, What are you going to do?
Servings | Prep Time |
2 osoby | 5 minutes |
Cook Time |
10 minutes |
|
|
|
Need: |
- 1 šálek sauerkraut
- 1 šálek hladké mouky
- 1 egg
- 3 lžíce zakysané smetany
- 1 Green paprika
- 1 spoon vody
- salt
- pepper
- řepkový olej
- Vše, What we need. Zelí pokrájíme, pokud je to nutné, papriku nakrájíme na drobnější kousky.
- Smícháme zelí, peppers, mouku a vejce. Přidáme zakysanou smetanu, sůl a pepř, podle chuti. create dough. Podle potřeby přidáme lžíci vody nebo dvě.
- Pečeme v lívanečníku na řepkovém oleji.
- Podáváme teplé, třeba se zakysanou smetanou, chutney, dipem nebo samotné. Dají se samozřejmě servírovat také jako příloha k masu, prostě taková všestranná záležitost pro každý čas i příležitost.
Tuna salad with cottage cheese, papričkami jalapeňo, tomatoes, corn and celery | Snack begins
I needed a suitable formation on the tin, also I fell to the eye and ruky tuňák. Takže budeme vařit. A ještě pro jistotu přiložil klasiku – Rio mare Insalatissimo. Then I just had to amass ingredients around, so it has been enjoying of food. These have the advantage of salads, that you look after it, What you have at home and mix. The result must not be patlanina, No dog with a cat cooks, But real food, After all, who can also offer visit, if suddenly rang the doorbell.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 20 minutes |
Passive Time |
15 minut na chlazení |
|
|
|
Need: |
- 1 stonek řapíkatého celeru
- 120 g konzervu tuňákových kousků mohou být třeba ve slunečnicovém oleji
- 160 g konzerva tuňáka s kuskusem
- papričky jalapeňo nakládané
- 2 lžičky wholegrain mustard
- 2 menší rajčata
- 170 g konzervu kukuřice
- 250 g polotučného tvarohu
- salt na dochucení
- pepper na dochucení
- Připravíme si vše, What we need.
- Smícháme tvaroh s tuňákovými konzervami. Pro jistotu si z tu se slunečnicovým olejem přeceďte, stačí jenom tuňák, olej si dejte stranou, pokud ho budete chtít použít. Zjistíte, že se bez něho obejdete.
- Přidáme nadrobno nakrájené papričky jalapeňo, nadrobno nakrájená rajčata a najemno nakrájený celer.
- Promícháme jemně, ale důkladně.
- Přidáme dvě lžičky celozrnné hořčice a opět dobře promícháme.
- V závěru ještě přidáme cukrovou kukuřici – stačí jenom polovina malé konzervy; zeleniny už je v salátu docela dost, ale pokud jste jejím fanatickými konzumenty, klidně si přidejte celou. Toss. Salt and pepper, podle chuti.
- Dáme vychladit a pak podáváme s chlebem nebo dalamánkem. Nebo zvolíte bílé pečivo? Jak libo.
Tuňákový salát s vajíčkem | Rychlovka na večeři nebo svačinu
sweep pantry, narazil jsem na tuňáka v konzervě, but is in fact only pulp, which does not strike me as the start to any meal. Bude to poživatelné, ale jinak NIC. Also at Franz Joseph bring out warehouses? Tuna steak in sunflower oil s vignetou “exclusive” I do not have a house. Fifty grams of nowhere! I stuffed it into the maw of the company bosses, but that did not solve the problem of quick dinner. So it saves Asian trade, Although the guard where loud snoring, but having Rio Mare Tuna chunks in Brine, already I know some test, that this brand steal. Vysypalo me with plechovky 120 gram pieces of fish. Hurá! So we can prepare supper.
Need: |
- 130 g tuňáka
- 5 ředkviček
- 1/2 stonku řapíkatého celeru
- 3 lžičky mayonnaise
- salt
- pepper
- 2 egg uvaříme natvrdo
- Všechno si připravíme.
- Nakrájíme ředkvičky na osminky, řapíkatý celer na jemné kousky. Přidáme do kousků tuňáka. Osolíme, opepříme a přidáme majonézu. Dobře promícháme a necháme chvíli odležet v chladu.
- Servírujeme s chlebem dalamánkového typu, nebo...
- ...na chlebu dalamánkového typu.
- Variantou je salát, do kterého můžete přidat i najemno nakrájené půlměsíčky červené cibule.