I will not be protected by a recipe from abroad, but somehow I looked at a few recipes and baked a cake for the first time in my life. Dílem mi nepomáhaly prsty, dílem je to pokus číslo jedna. Ale protože jsem si tvrdohlavě zase smíchal věci podle sebe, patří sem mezi recepty. Zvládnete ho nejspíše lépe, but that's not the point. Já se nepotřebuji vychloubat nad mými návštěvníky, dávám, alespoň doufám, inspiraci. Tak jak ji sosám odjinud, tak podávám něco svého. Zdravím Alsasany.
Servings | Prep Time |
4 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
50 minutes |
|
|
|
Alsatian plum cake,,cs,Somehow about,,cs,Alsasané prominou,,en | Tak nějak asi, Alsasané prominou
Need: |
- 1 balení listového těsta – takže 275 g
- 250 g tvarohu
- 1 egg
- 2 sáčky skořicového cukru – sáček má 20 g, jeden využijete, z druhého zbyde
- 1/4 šálku cukru krystal
- 400 g švestek
Units:
How do you:
- Připravíme si všechno k ruce.
- Tvaroh smícháme s vejcem.
- Přidáme cukr.
- Přidáme skořicový cukr.
- mix well.
- Pečící formu vyložíme pečicím papírem a rozložíme těsto. Část odkrojíme.
- Do těsta nalijeme tvarohovou směs. Rozpůlené švestky poklademe do směsi.
- Ze zbylého těsta vytvoříme mřížku.
- Posypeme trochou skořicového cukru
- Bake in an oven preheated to 200 ° C. Bake 30 minutes.
- Then reduce the temperature to 180 ° C and bake more 20 minutes.
- Finished.
- Necháme vychladnout.