Bramborová kaše s pestem | S chutí bazalky
K pestové kaši podáváme klobásky
Ochucená bramborová kaše chutná třeba s grilovacím bavorskými klobáskami, které jsou udělané v troubě.
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Doba vaření
25minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Oloupané brambory nakrájíme na kousky a propláchneme několikrát ve studené vodě. Osolíme a uvaříme do měkka.
  2. Brambory scedíme, přidáme lžíci másla a protřepeme, aby se máslo rozpustilo. Brambory rozmačkáme.
  3. Přidáme trochu svařeného mléka o pět pracujeme s mačkadlem. Mléko přidáváme postupně, podle potřebné konzistence.
  4. Brambory prošleháme.
  5. Přidáme pesto a prošleháme.
  6. Ke kaši podáváme bavorské klobásky.