Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Recepty jak na to. Moje menu.
Candát na másle | Ryba jako víno
Uloveno ve sladkých vodách Kazachstánu, prý. Místo odlovu je ústí řeky Volhy do Kaspického moře vlečnými sítěmi. Že Kazachtánu patří cípeček toho ústí je vidět na mapě. No nebudu komentovat komu to bylo odloveno v moři, které je slané, byť to není moře. Na talíři máme candáta obecného. Sander lucioperca.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
30minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
30minut
Byla to vlastně náhoda, že jsem na candáta narazil. Moc jsem v tu chvíli na výběr neměl. Ale, zdá se, že to byla dobrá volba a dobrá náhoda. Nemáte sice celou rybu, ale jen filety. To už ale napovídá, že je ryba připravená a prakticky kostí zbavená.
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
30minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
5minut
Doba vaření
30minut
Byla to vlastně náhoda, že jsem na candáta narazil. Moc jsem v tu chvíli na výběr neměl. Ale, zdá se, že to byla dobrá volba a dobrá náhoda. Nemáte sice celou rybu, ale jen filety. To už ale napovídá, že je ryba připravená a prakticky kostí zbavená.