Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Recepty jak na to. Moje menu.
Červená kyselá polévka | Trochu jiná, jak jinak
Můžete tomu říkat kyselica nebo i jinak, je to recept podobnými polévkami inspirovaný, ale přece je jiný. Kyselica bývá světlá, protože je ze zeleného zelí, ale i u nás se objeví červená, která se logicky připravuje ze zelí červeného. Bývají v ní houby i brambory, nic takového tentokrát nečekejte.
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
50minut
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
50minut
Je to docela ostřejší záležitost, to dělá chilli. Můžete to vynechat, ale připravíte se o chuťový zážitek. A připravte se na to, že zelí obarví i klobásu. Pokud si necháte polévku na druhý den, budete to mít potvrzené.
Hlasů: 2
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
50minut
Porce
Doba přípravy
4osoby
10minut
Doba vaření
50minut
Je to docela ostřejší záležitost, to dělá chilli. Můžete to vynechat, ale připravíte se o chuťový zážitek. A připravte se na to, že zelí obarví i klobásu. Pokud si necháte polévku na druhý den, budete to mít potvrzené.