Stewed red cabbage | To the St. Martin's goose
Červené zelí k husičce patří. Tak si ho dejme, není to tak těžké. A tady máme další z možností přípravy. Červené víno dá zelí úžasnou chuť. Tak není co řešit.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
35minutes
How do you:
  1. Rozpálíme sádlo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  2. Přidáme zelí.
  3. caraway seeds.
  4. Osolíme.
  5. Toss. Přilijeme červené víno. So 100 ml.
  6. Zakryjeme a dusíme asi 25 minutes.
  7. Přidáme cukr.
  8. Pak přidáme nastrouhanou bramboru, která zelí zahustí. mix well.
  9. Přidáme trochu kvasného octa
  10. a ještě trochu jablečného octa.
  11. Přidáme ještě červené víno. So 50 ml.
  12. Zakryjeme a ještě chvíli podusíme. Konzistenci můžeme případně doladit přidáním trochy vody a dodusíme.
  13. served.