Emergency garlic | It only takes a moment
Stačí pohledat pár brambor a hele, mám i nové palice česneku. Tak to už je základ k česnečce. Čerstvě sklizený česnek dá polévce nebývalou sílu, ale ta to potřebuje.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
35minutes
How do you:
  1. Brambory nakrájíme nadrobno. Česnek zbavíme slupek a nakrájíme na plátky. Brambory dáme do vody.
  2. Přidáme česnek a spolu vaříme. Brambory by měly být do měkka.
  3. add the cumin.
  4. Na troše sádla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
  5. K cibuli přidáme trochu rozmačkaných brambor z hrnce.
  6. Salt and pepper. Brambory jen trochu opečeme.
  7. Brambory s cibulí vložíme do hrnce s ostatními bramborami a česnekem.
  8. Promícháme a přidáme majoránku. Přidáme kuřecí bujón, promícháme. Ještě chvíli povaříme.
  9. Podáváme zdobené nasekanou natí jarní cibulky nebo čerstvou majoránkou.
Recipe Notes

Osvědčil se bujón Vitany, fluid, ne ten ve vaničce. Má přijatelnou chuť bez toho klasického ocásku, který má kostka nebo i vanička.