Gordonovy česnekové krevety | Rychlá akce
Krevety jsou z chovu v Ekvádoru. Urazily dost dlouhou cestu až na Žižkov. Tak tedy vítejte a potěšme se. Chilli papričku jsem zaměnil za feferonku. Udělá svoji práci stejně dobře.
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Porce Doba přípravy
2osoby 5minut
Doba vaření
10minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Česnek nakrájíme na plátky.
  2. Feferonku nakrájíme přes nadrobno. Krevety osolíme a opepříme.
  3. Rozpálíme olej a přidáme česnek.
  4. Za malou chvíli přidáme nakrájenou feferonku.
  5. Přidáme krevety.
  6. Pečeme tak tři minuty, aby ještě více zrůžověly. Pak je obracíme a pečeme tři minuty.
  7. V závěru zakapeme citronem.
  8. Posypeme nasekanou petrželkou.
  9. Podáváme s bagetou.