Servings | Prep Time |
2 osoby | 8 minutes |
Cook Time |
45 minutes |
|
|
|
Lentils with sausage debrecínským | Improvisation on the theme lens
Need: |
- 1 šálek čočky
- 3 šálky vody
- 100 g zeleninové směsi mražená Bretaňská směs
- salt
- 1 žlutá cibule nakrájená nadrobno
- 1 červená cibule nakrájená nadrobno
- 2 lžíce olivového oleje
- 3 cloves garlic stroužky rozdrtíme nožem a jemně nakrájíme
- 50 ml kuřecího vývaru
- 50 ml červeného vína
- černý pepř
- hladkolistou petržel
Units:
How do you:
- Olej zahřejeme na pánvi a přidáme nakrájenou cibuli, obě cibule, prosím. Orestujeme, to onions vitrified, mírně osolíme.
- Přidáme předem namočenou čočku s trochou vody, ve které jsme ji měli namočenou. Zakryjeme, zmírníme plamen a dusíme. Po 15 minutách přidáme česnek. Opět zakryjeme. Po 20 minutách přidáme vývar a červené víno, mírně zvýšíme teplotu a vaříme odkryté 10 minutes.
- Přidáme mraženou zeleninu (květák, brokolice, mrkev) a zakryjeme. Dusíme ještě 10 minutes. Mírně dopepříme.
- Párky ohřejeme a vejce uvaříme na tvrdo.
- Podáváme s dijonskou hořčicí, ozdobíme nasekanou petrželkou.