Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Prescriptions for it. Moje menu.
sugar syrup | It is a treasure | At the starting line
Sugar Syrup need for mixed alcoholic and non-alcoholic drinks and cocktails. And because the sugar syrup can not replace industrially produced fruit syrups, we can produce it ourselves. Good news, it is up to us! And the fact it is not difficult. It's actually a classic sugar syrup, obvykle se vaří v poměru 1: 1.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
3minuty
Cook Time
Passive Time
6minutes
3hodiny chlazení
Prep Time
3minuty
Cook Time
Passive Time
6minutes
3hodiny chlazení
Vlastně jenom rozpustíte cukr ve vodě a svaříte a necháte vychladnout. A jedeme dál, podle toho, do čeho cukrový sirup potřebujete. Je to brnkačka, nic složitého. A zabere to pár minut, tedy až na to, že ho potřebujete nechat vychladnout. A že v receptech najdete radu, že máte sbírat pěnu, které se vytváří nebo, že vám na stěně kastrolku budou ulpívat krystalky? A že musíte opatrně sbírat štětcem namoceným ve vodě? No jo, recepty se klonují a něco zůstává. Pěnu jsem nemusel řešit, ani nějaké krystalky. Možná proto, že jsem použil jemný krystal. Možná. Pokud ale mermomocí chcete, pěnu sbírejte. Jenom nezoufejte, že děláte něco špatně, když vám při přípravě sirup nepění jako blázen. A jedna rada, která platí: rozpustit, zahřát až do varu a pak už nemíchat.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Prep Time
3minuty
Cook Time
Passive Time
6minutes
3hodiny chlazení
Prep Time
3minuty
Cook Time
Passive Time
6minutes
3hodiny chlazení
Vlastně jenom rozpustíte cukr ve vodě a svaříte a necháte vychladnout. A jedeme dál, podle toho, do čeho cukrový sirup potřebujete. Je to brnkačka, nic složitého. A zabere to pár minut, tedy až na to, že ho potřebujete nechat vychladnout. A že v receptech najdete radu, že máte sbírat pěnu, které se vytváří nebo, že vám na stěně kastrolku budou ulpívat krystalky? A že musíte opatrně sbírat štětcem namoceným ve vodě? No jo, recepty se klonují a něco zůstává. Pěnu jsem nemusel řešit, ani nějaké krystalky. Možná proto, že jsem použil jemný krystal. Možná. Pokud ale mermomocí chcete, pěnu sbírejte. Jenom nezoufejte, že děláte něco špatně, když vám při přípravě sirup nepění jako blázen. A jedna rada, která platí: rozpustit, zahřát až do varu a pak už nemíchat.
sugar syrup | It is a treasure | At the starting line
Cukr dobře smícháme s vodou, měl by se zcela rozpustit. Pak zahřejeme a přivedeme k varu, necháme 1 minutes probublávat, a ještě vaříme asi 5 minut při nižší teplotě. Při vaření už nemíchejte.