Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Prescriptions for it. Moje menu.
Divoký smažený sýr | Welcome to the Wild Cheese
Ten nápad jsem zaslechl na recepci firmy kam chodím do práce. Pak mi cinkl do oka recept na topreceptech na bezva smažený sýr and suddenly in my head all united. Tak budeme ladit, experiment and so. Jako vždycky, že jo?! Na recepci si vrátní četli jídelníček místní jídelny, I heard something about fried cheese with Olomouc cheese. Když jsem si představil, How smack wheel syrečky cheese and envelops, otřásl jsem se. To je blbost! Ale pak mi michelle.b na topreceptech otevřela oči. Already, Grate everything and then fry. We'll see, how it will be removed on the plate and how it will Smaug. Víte už, že syrečky dávám do zelných placek, So why continue with them nezajít when trying to find a great meal? Koukám ale, že nás “patlalů” je na planetě víc. Chvilku jsem také zvažoval, zda tu sýrovou hmotu třeba ještě nepodpořit moukou, ale pak jsem to zamítl. A Helemese suddenly popped me out of the net sýrové karbanátky, kde mouka je. Tedy recept, který na toprecepty dala Nadja. Aspoň tenhle můj recept bude původní. Cheese to cheese, We have to work!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
5minutes
Cook Time
8-10minutes
Servings
Prep Time
4osoby
5minutes
Cook Time
8-10minutes
Bude to trochu divočina, tak si připravte chuťové buňky, kuchyňské nádobí, náčiní, vyhrňte rukávy a držte si čepice. Jedeme! A už slyším, že ne tom není nic divokého, že chybí moje oblíbené chilli a další řežba. Tentokrát to ani není o ingrediencích, jako o stylu. Tak sorry. Jo a jestli solíte, tak teď si to odpusťte. Sůl je v sýru docela dost zastoupená. A cosi dodá i šunka. Hurá, ať žijí „patlalové“!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings
Prep Time
4osoby
5minutes
Cook Time
8-10minutes
Servings
Prep Time
4osoby
5minutes
Cook Time
8-10minutes
Bude to trochu divočina, tak si připravte chuťové buňky, kuchyňské nádobí, náčiní, vyhrňte rukávy a držte si čepice. Jedeme! A už slyším, že ne tom není nic divokého, že chybí moje oblíbené chilli a další řežba. Tentokrát to ani není o ingrediencích, jako o stylu. Tak sorry. Jo a jestli solíte, tak teď si to odpusťte. Sůl je v sýru docela dost zastoupená. A cosi dodá i šunka. Hurá, ať žijí „patlalové“!