Dušená kuřecí játra | Easy and hassle-free
Je to poměrně rychlé a s rýží nemá chybu.
Servings Prep Time
2osoby 6minutes
Servings Prep Time
2osoby 6minutes
Cook Time
20minutes
Need:
How do you:
  1. Finely chop the onion, česnek na plátky.
  2. Játra očistíme na větší kousky překrojíme.
  3. Olej rozpálíme a do pánve dáme játra.
  4. Zprudka opékáme tak 3 until 8 minutes. Játra by měla na povrchu zezlátnout.
  5. Add onion and garlic, restuje tak 2 minuty.
  6. mix well.
  7. Add the paprika, sůl a kmín. Toss.
  8. Přidáme rajský protlak, aby paprika nezhořkla. Toss.
  9. Přilijeme víno a promícháme.
  10. Dobře promícháme a povaříme, aby se část vína odpařila.
  11. Jakmile začne směs bublat, přikryjeme a necháme dusit 10 minutes. Je jasné, že pro dušení zmírníme teplotu. Mezitím si připravíme rýži. Používám Bena v sáčku.
  12. Podáváme s rýží.