Když mohou být dvojctihodné koláče, proč to nezkusit i se salátem. Sáhl jsem po rajčátkách červených a žlutých, ze zelené říše jsem přidal petrželku a kopr a dvojité zastoupení má i ocet – vinný červený a bílý. Je to vlastně varianta okurkového salátu s rajčaty.
Dvojctihodný rajčatový salát | Červená cibule s okurkou v akci
Need: |
- 8 žlutých cherry rajčat
- 8 červených cherry rajčat
- 1/2 cucumbers
- 1 red onion
- 2 lžíce red wine vinegar
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 2 lžíce olivového oleje
- sprig hladkolisté petržele
- sprig Koper
- salt
- pepper
Units:
How do you:
- Rajčátka překrájíme na poloviny, část na čtvrtiny. Okurku podélně rozřízneme na čtvrtiny a pak napříč nakrájíme na plátky. Červenou cibuli překrojíme podélně na poloviny a pak napříč nakrájíme měsíčky.
- Přidáme nasekanou petrželku a kopr, salt, pepper. Pour over the vinegar and oil, jemně, ale dobře promícháme a dáme chladit. Chutě se pěkně propojí a salát bude osvěžující.