Frankfurtské fazole rychle a spolehlivě | Jedeme tuhle jízdu s Heinzem
Fazole
Bude to večeře, a uvidíme. Jenom jsem si recept upravil. Pečené fazole jako na potvoru nikde! (Byla to trochu fuška, když mě zklamal My čili Tesco, ale zachránila to Billa a suchou hořčici, tu aby pohledal, že jo?! Sheila nemá se suchou hořčicí problém, sáhneme tedy po „mokré“. Skvělá teplá večeře, jestli je to jídlo na piknik, to posuďte sami, ale chutné jsou fazole i za studena
Doba vaření
20minut
Potřebujete:
Jak na to:
  1. Párky vaříme 5 minut (Sheila radí, že je dobré je vařit v hrnci s vodou, no to by mě nenapadlo…). Tak pojedeme.
  2. V pánvi wok (mám ji v oblíbených nádobách) osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, pak přidáme fazole (odhadněte, zda využijete obě konzervy fazolí, nebo přidáte méně) a nakrájené párky, hořčici a babercue omáčku. Promícháme, osolíme, opepříme a osvěžíme lžičkou uzené papriky, lžičkou granulovaného česneku a na mírném ohni necháme 10 až 15 minut probublávat.
Poznámky k receptu

Tip pro dva: Stačí 3 párky, 1 konzerva fazolí a 2 lžíce barbeque omáčky, lžička hořčice, porce jsou menší, ale postačující. Pokud jste sami, máte i na druhý den na snídani. A nemusíte ani ohřávat, berte to jako piknik, i studené je skvělé.