Holandský řízek už tu byl, postup najdete tady. Ale tak nějak mi bylo líto šoupnout druhou variantu jako doplňující foto k té první. Takže tuto variantu povyšuji do stavu samostatné položky v receptech. To prokliknutí na další recept mi jistě odpustíte.
|
|
|
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
|
|
|
|
|
|
Tiskni
|
Porce |
Doba přípravy |
4 osoby |
10 minut |
Porce |
Doba přípravy |
4 osoby |
10 minut |
|
|
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Jasně, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, někdo těstoviny, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
|
|
|
|
|
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
|
|
|
|
|
|
Tiskni
|
Porce |
Doba přípravy |
4 osoby |
10 minut |
Porce |
Doba přípravy |
4 osoby |
10 minut |
|
|
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Jasně, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, někdo těstoviny, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly. |
Holandský řízek | Pražská varianta 2
Jak na to:
Jako přílohu můžete zvolit i vařené brambory (vařené s kmínem a osolené), následně opečené na másle s trochou oleje a opepřené. Když k jídlu přidáte tatarku a třeba vietnamský salát, máte skvělé jídlo.