Holandský řízek | Varianta 2

Holandský řízek | Pražská varianta 2

Holandský řízek už tu byl, postup najdete tady. Ale tak nějak mi bylo líto šoupnout druhou variantu jako doplňující foto k té první. Takže tuto variantu povyšuji do stavu samostatné položky v receptech. To prokliknutí na další recept mi jistě odpustíte.

Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Jasně, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, někdo těstoviny, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
15 minut
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Jasně, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, někdo těstoviny, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Holandský řízek | Pražská varianta 2
Jak na to:
  1. Jako přílohu můžete zvolit i vařené brambory (vařené s kmínem a osolené), následně opečené na másle s trochou oleje a opepřené. Když k jídlu přidáte tatarku a třeba vietnamský salát, máte skvělé jídlo.
    Holandský řízek s bramborem a vietnamským salátem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..