Holandský řízek | Pražská varianta 2
Holandský řízek | Varianta 2
Nejspíš tento řízek připravujete v jiných variantách, protože jde o velice variabilní jídlo. Tak to má být. Jasně, že když si objednáte jídlo v restauraci, tak vám ho příště pod stejným názvem připraví stejně. Ale někdy si už při objednávce skládáte vlastní variantu. Někdo chce jako přílohu rýži, někdo těstoviny, jiný brambor a další hranolky. No teď mluvím obecně. I když hranolky by k holandskému řízku jistě také sedly.
Porce Doba přípravy
4osoby 10minut
Porce Doba přípravy
4osoby 10minut
Doba vaření
15minut
Jak na to:
  1. Jako přílohu můžete zvolit i vařené brambory (vařené s kmínem a osolené), následně opečené na másle s trochou oleje a opepřené. Když k jídlu přidáte tatarku a třeba vietnamský salát, máte skvělé jídlo.