Hovězí maso po indicku | Vzpomínka na Madrás, Chennai, Čennaj
Hovězí po indicku
Find the recipe is not that difficult, But somehow teeming with coconut, or coconut milk, which would certainly be worth trying, But tonight is not going to go there. We'll make a simpler version. S rýží a rajčatovým salátem s cibulí.
Need:
How do you:
  1. Na pánvi zahřeme olej a maso nakrájené na kostky na něm opečeme.
  2. Přidáme česnek nakrájený na kousky, koriandr, kmín, kurkumu, zázvor (s tím trochu opatrně, je dost aromatický) a chilli. Vaříme za stálého míchání 1 minutu. Přidáme rajský protlak a vývar. Přivedeme k varu, snížíme teplotu, zakryjeme a dusíme dokud maso nezměkne. 40 until 60 minutes, sami uvidíte, stačí ochutnat.
  3. Podáváme s rýží a salátem z rajčat a červené cibule.