This time we will combine information from pochycených it and to make something good must come out.
Hovězí ragú | Combination dinner
Need: |
- 350 g Rear beef
- 2 lžíce sádla
- 1 cibuli
- 100 g žampionů
- 150 ml kuřecího vývaru
- salt
- pepper
- sladkou smetanu
Units:
How do you:
- Maso nakrájíme na kostky, salt, opepříme a obalíme v solamylu a na rozpáleném sádle opečeme.
- Maso dáme stranou, na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a zalijeme vývarem. Chvíli krátce povaříme a přilijeme sladkou smetanu. Osolíme, opepříme a chvilku ještě povaříme.
- The meat back into the sauce, promícháme, zakryjeme a dusíme. Teplotu samozřejmě snížíme, aby omáčka jen jemně probublávala. The meat should be soft. Shut down and add sour cream (aši 2 lžíce).
- Podáváme s šunkovým knedlíkem bez šunky a s pažitkou.