Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs. Když peču kuře, vždycky padne otázka, whether it will be with the stuffing. Je míněna játrová nádivka, kterou dělám, protože všem chutná. Je to jednoduchá věc, tastes.
Liver stuffing in chicken,,cs,The & nbsp; & nbsp and chicken; very tasty,,cs,baked chicken,,cs | V kuřeti i samotná chutná + pečené kuře
Need: |
- 300 g chicken liver
- 2 rolls
- 1 egg
- milk
- pepper
- salt
- mace
- provensálské koření
- 2 lžíce strouhanky
Units:
How do you:
- Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky.
- Přidáme na kostičky nakrájené rohlíky. add milk.
- Přidáme vejce. Osolíme, přidáme asi tak lžičku provensálského koření, špetku muškátového oříšku a opepříme.
- Toss. Pokud je směs řídká, přidáme ještě strouhanku podle potřeby. Let it sit for a while, to make bread crumbs and soak well.
- Nádivkou naplníme kuře, které jsme osolili uvnitř i vně.
- Pokud po plnění kuřete vám něco zbyde, stačí zabalit nádivku do alobalu a přidat k pečení kuřete.
- Chicken bake slowly at 220 ° C, podložené kousky másla. Bake 1 1/2 to 2 hodiny. In the middle of baking pour water and take off the bacon. Pak ještě při dalším pečení přeléváme kuře občas šťávou.
- Kuře pak podáváme s bramborem. Ale tuhle fotku už tady neuvidíte. Než jsem cvaknul výsledek, it was eaten.