Each, who commits připrvit this recipe, almost ashamed result zveřenit. It's just so trivial! But do not even trivial recipes right of publicity. So come into the public space classic dumplings with egg. And when we do the classics, We have to also embark on a. Perhaps Bach. On request, that we should be careful temperature, can not hurt either onions or eggs. Greaves are in fact another story.
Dumplings with egg | Our classic cuisine
How do you:
- Cibuli nakrájíme najemno, knedlíky na malé kostičky.
- Na pánvi rozpustíme dostatečné množství másla. Jde to odhadnout a pak stejně ještě přijdete na to, že musít přidat máslo, protože knedlíky pijí jako duha. Na mírné teplotě oshmahneme cibulku.
- Přidáme nakrájené knedlíky a opékáme. Už v téhle fázi zjistíte, že je dobré přidat máslo.
- Rozmícháme vajíčka.
- Vejce vlijeme do pánve s knedlíky a chvilku necháme stát.
- Vmícháme nadrobno nakrájenou nať jarní cibulky a vmícháme.
- Salt and pepper.
- served. Můžeme ještě přidat okurčičky.