Dumplings with egg | Our classic cuisine
Knedlíky s vejcem
Houskové knedlíky a vejce, to je základ. How else.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
10minutes
How do you:
  1. Cibuli nakrájíme najemno, knedlíky na malé kostičky.
  2. Na pánvi rozpustíme dostatečné množství másla. Jde to odhadnout a pak stejně ještě přijdete na to, že musít přidat máslo, protože knedlíky pijí jako duha. Na mírné teplotě oshmahneme cibulku.
  3. Přidáme nakrájené knedlíky a opékáme. Už v téhle fázi zjistíte, že je dobré přidat máslo.
  4. Rozmícháme vajíčka.
  5. Vejce vlijeme do pánve s knedlíky a chvilku necháme stát.
  6. Vmícháme nadrobno nakrájenou nať jarní cibulky a vmícháme.
  7. Salt and pepper.
  8. served. Můžeme ještě přidat okurčičky.