Paličky okořeníme směsí koření na křidélka s příchtutí medu (Vitana). Postříkáme olivovým olejem.
Dáme 2 lžíce oleje do pánve.
Přidáme máslo.
Paličky opečeme…
…z obou stran.
Plech vyložíme pečicím papírem a naklademe osmažené paličky. Obložíme mrkvičkami s částí natě.
Přidáme čerstvý tymián. Vložíme do předeřáté trouby na 180 °C a pečeme 20 až 25 minut.
Do pánve s osolenou vodou, která vaří, přidáme na polovinu nakrájené kapustičky a celé lusky fazolí. Můžete použít i ty mražené. Vaříme asi 5 minut, pak slijeme a zeleninu prolijeme studenou vodou.
V pánvi zahřejeme 2 lžíce oleje.
Orestujeme zeleninu.
Přilijeme víno. Přidáme několik stonků tymiánu. Přidáme kostku zeleninového vývaru (ten je bio) a provaříme asi 5 minut, aby se uvařil vývar a víno redukovalo.
Paličky rozložíme na talíř, přidáme pečené mrkvičky a kapustičky s fazolovými lusky.