Kuřecí stehna na zelí | Jídlo nejenom na pondělí a budou v něm brambory, které nebolí
Podáváme kuře na zelí
Jestli vás děsí fotka, že je to jídlo z nějakého fastfoodu, nenechte se mýlit. Podobnost talíře je čistě záměrná a náhodná, tácek z porcelánu mi občas zahraje na dobrou náladu. Recept je navýsost jednoduchý, takže pohoda.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
101minutes
Need:
How do you:
  1. Into a baking dish put a layer of sauerkraut, which add to the chopped hot pepper. Wash thighs with salt and store cabbage, around we can still put cabbage, if left, stroužky česneku, sliced ​​potatoes into eighths and legs Lay the pieces of butter. A little with salt. Pan cover with foil, or hubcap.
  2. Heat the oven to 180 °C, Put it in covered pan and bake for about an hour and a half. potom odkryjeme, thighs to put Emmental and raise the temperature to 200 ° C. Bake yet so 8 minutes. And now 3 minutes under the grill, but under control. Pan is still on the bottom groove of the oven.