To je tak, a už to znáte, že se sejdou ingredience, které nějak zbývají a pak vyvstane otázka, co s nimi. Už jsem to tu zmiňoval několikrát: vrátíme je do oběhu! Inspitrací mi bude tentokrát Dawn Perry ze stránky Skutečné jednoduché. A ono to je.
Květák se šunkou a volským okem | Skládačka k pochutnání
Need: |
- 150 g ham
- 250 g květáku
- 1 střední cibuli
- 2 lžíce olivového oleje
- 1/4 lžičky sweet peppers
- salt
- špetku Italian herbs
- pepper
- 2 egg
- hladkolistou petržel
Units:
How do you:
- Heat the pan over medium heat and heat oil. add the cauliflower, dismantled and cut into florets, finely chopped onion, turn down the temperature and stir-fry 12 minutes.
- Add the diced ham, peppers, Italian herbs, salt and pepper and cook over low heat 6 until 8 minutes.
- Warm-up oil we make fried eggs.
- Cauliflower mixture of ham and place on a plate, Add the fried egg and parsley dozdobíme.