Paličky opláchneme a osušíme, česnek prolisujeme (pokud máte ten český, pak můžete najemno nasekat i ty slupičky, co zbyly v lisu na česnek) a přidáme k němu lžičku zázvorové pasty.
Česnek se zázvorem vmačkáme do paliček.
Smícháme sezamový olej, sojovou a ústřicovou omáčku s medem a dobře promícháme.
Add the white pepper and a little salt,,cs,Put it in the refrigerator for about two hours in a closed box,,cs,Drumsticks Lay on baking paper and place in a preheated oven at,,cs,° C about half the oven,,cs,then we can rewind sticks and bake more,,cs,Serve with your favorite dip and maybe bagels,,cs,Ginger paste to take the Tesco,,cs. Opět dobře promícháme.
Marinádou polijeme důkladně paličky. Dáme do chladničky asi tak na dvě hodiny v uzavřeném boxu. Můžete občas protřást, aby se marináda dostala opravdu všude.
Paličky poklademe na pečicí papír a dáme do předehřáté trouby na 180 °C asi do poloviny trouby. Bake 20 minutes, pak paličky můžeme přetočit a pečeme ještě 20 minutes. Pokud na mase ulpěly zbytky česneku, odstraňte je.
Podáváme s oblíbeným dipem a třeba dalamánkem.
Recipe Notes
Zázvorovou pastu pořídíte v Tesco. Nebo místo toho použijte čerstvý zázvor.