Garfish with peas and broccoli | Asia home
Štika se zeleninou
Tohle je inspirace a citace zároveň. Už mě napadají varianty a vy na ně také přijdete. Když narazíte na zelené cibule, neděste is, že je neseženete. Jsou to poněkud větší cibule, kterým obvykle říkáme jarní, jenže jsou o dost větší. A už se na pultech objevuje zelená cibule docela často. Bývám zvyklý spíše na takové nitě než pořádné bulvy. Když nenarazíte na tyhle goliášky, poslouží i ta drobnější. A ještě pozor! Nesolím. Ona k chuti vystačí sojová omáčka. Ani ten největší soliman neprotestoval.
Servings Prep Time
2osoby 20minutes
Servings Prep Time
2osoby 20minutes
Cook Time
15minutes
Need:
How do you:
  1. Připravíme si vše potřebné.
  2. Nakrájíme zeleninu. Hrášek šikmo přes lusky, brokolici rozebereme na menší růžičky a ještě rozdělíme třeba na polovinu nebo i čtvrtinu. Pak choi rozčtvrtíme a pak napříč ještě pokrájíme. Zelenou cibuli nakrájíme na plátky kam až to jde, zelenou část pak pokrájíme také, hodí se.
  3. Připravená zelenina.
  4. Omytou a osušenou rybu rozdělíme na kousky velikosti sousta.
  5. Olej rozpálíme na pánvi. Po částech restujeme kousky ryby.
  6. Lépe se kousky obracejí a opečou. Neplníme celou pánev!
  7. Vždy orestované kousky odložíme stranou.
  8. Mezitím si uvaříme nudle podle návodu. Což dá tak 12 minutes.
  9. Do pánve s olejem, ve kterém jsme připravovali rybu přidáme hrášek, broccoli, cibuli, pak choi.
  10. Restujeme tak 5 minutes.
  11. Smícháme sojovou omáčku s chilli omáčkou.
  12. K restované zelenině přidáme kousky ryby.
  13. Zalijeme připravenou omáčkou. gently mix,,cs,h file with vegetables P1020632,,cs,Return to pan file,,cs,file is zeleninou and P1020633,,hr,Serve sprinkled with chopped parsley leaves or chopped spring onions,,cs,fillet with vegetables,,cs,P1020645,,zh-CN,The recipe is also VIDEO,,cs.
  14. Postupně přidáme široké nudle.
  15. Jemně opět vše promícháme.
  16. Podáváme zdobené čerstvým koriandrem.