Somehow I had in my head all day, I could prepare dinner reverse roll. No, málem se mi to nepovedlo, protože jiné záležitosti mě odváděly od nákupu. Ale stihl jsem to tak tak. Že vám to bude připomínat španělského ptáčka? Roládky jsou všechny tak nějak podobné. Just depends on what and how. Tohle je koncert tří mas. Chicken and pork in two versions.
Servings | Prep Time |
2 osoby | 15 minutes |
Cook Time |
50 minutes |
|
|
|
Reversed chicken rolls,cs | Zkouška ohněm
Need: |
- 350 g chicken thigh fillet
- 200 g bacon
- 200 g dry white wine
- 1 palivo peppers
- 3 nakládané okurky
- 3 lžičky barbecue seasoning
- salt
- pepper
- 50 g butter
- 2 lžíce olivového oleje
- 80 ml bílého vína
Units:
How do you:
- Připravíme si kuřecí řízky, vepřové koleno a anglickou slaninu.
- Okořeníme grilovacím kořením.
- Na plátek kolene položíme kousek kuřecího masa, přidáme půlku okurky a kousek pálivé papriky.
- Zabalíme a pak ještě obalíme plátky anglické slaniny. Zajistíme provázkem.
- Rolky naskládáme do pekáčku vymazaného olivovým olejem. Opepříme, osolíme a poklademe kousky másla.
- Cover and bake in oven preheated to 200 ° C. Bake 30 minutes.
- Vyndáme z trouby a zalijeme trochou vína. Vrátíme do trouby už nezakryté, Reduce heat to 180 ° C. Bake for about 20 minut dozlatava.
- Bake for about 20 minut dozlatava.
- Podáváme s rýží.
- Podáváme se šťouchanými bramborami.