Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty | Italská trikolora
Okurkový salát s fazolemi
Množství ingrediencí je na vás, takže podle chuti postupně přidávejte olej i ocet. Salát máte hotový tak za 10 until 15 minutes, pak už můžete servírovat. Nebo ještě dejte na chvíli vychladit.
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Servings Prep Time
2osoby 10minutes
Need:
How do you:
  1. Fazole propláchneme a necháme okapat.
  2. Nakrájíme rajčata. Podélně je rozčtvrtíme (pokud máte soudková) a pak napříč nakrájíme na plátky.
  3. Red onions, cut into half-moons.
  4. Okurku oloupeme na zebru a přepůlíme. Lžičkou se zbavíme semínek a pak napříč nakrájíme na půlměsíčky.
  5. Petržel nasekáme na drobnější kousky.
  6. mix together.
  7. Přidáme postupně olivový olej, je na vás, jaké množství chcete v salátu mít. Začněte 1 lžící.
  8. Pokropíme octem (můžete použít i citronovou šťávu), přidávejte postupně, podle chuti. Začněte 1 lžící.
  9. Přidáme sůl a pepř.