Opravdu dlouhý guláš | Zkouška nervů
And this time I will not bother with banned ingredients,,cs,We'd never get anywhere,,cs,So I summon tomato puree,,cs,But we will do everything slowly,,cs,When the stew is left,,cs,let someone in & nbsp; Europe builds on the head,,cs,is even better,,cs,A & nbsp; if not much meat left,,cs,just roast sliced sausage with lard and & nbsp; add to stew,,cs,We can then add more broth,,cs,need vegetable,,cs,A & nbsp; & nbsp serve, bread or pasta,,cs,stew can vyuřít until last mrtě,,cs,beef goulash,,cs,She also says White,,cs,chop the onion,,cs. To bychom se nikdy nikam nedostali. Takže povolávám rajčatové pyré. Ale všechno budeme dělat pomaloučku. Když guláš zbyde, ať se někdo v Evropě staví na hlavu, je ještě lepší. A pokud už moc masa nezbylo, stačí opéct na kolečka nakrájený párek na sádle a přidat ke guláši. Můžeme pak ještě přidat vývar (máte-li), třeba zeleninový. A servírovat s chlebem nebo těstovinami. No, guláš se dá vyuřít až do poslední mrtě.
Servings |
Prep Time |
2-4osoby |
10minutes |
Servings |
Prep Time |
2-4osoby |
10minutes |
|
|