Pikantní bůček | Kalorická bomba
Jenom jsem přihlížel. A evidentně je to jednoduchá záležitost. Ale co potřebujete nejvíc, je čas. Čas na rozležení hned na začátku, ale nemusíte to absolvovaat, byť je to leepší, protože se chutě propojí a pak potřebujete čas na vychlazení, hned na konci. This is fun,,cs,Use Ingredients after & nbsp; hands,,cs,according to estimation and & nbsp; taste,,cs,hot or sweet,,cs,- Do not worry about it,,cs,Wash the loaf and dry it,,cs,baby pink a2 P1060576,,cs,Cut the skin into the grid,,cs,bark sponge b P1060579,,cs,We're spreading salt,,cs,dandelion dick P1060584,,cs,Pump the pepper,,cs,fry pike f P1060590,,cs,We incinerate the caraway and & nbsp; the pressed garlic,,cs,fry pike h P1060596,,cs,We leave an hour of calm,,cs,a bunch of piquant as well as P1060600,,cs,Put in the preheated oven on,,cs,Then we turn and & nbsp; with frequent casting bake for an hour and & nbsp; for half to two hours,,cs,pike jelly p1060605,,cs. Ingredience používejte tak po hrstech, podle odhadu a chuti.
Servings |
Prep Time |
2osoby |
15minutes |
Servings |
Prep Time |
2osoby |
15minutes |
|
|