Vařím, fotím, ochutnávám, zkouším. Recepty jak na to. Moje menu.
Prsty z mletého masa | Tak trochu Keftedes
Keftedes jsou masové kuličky z jehněčího. Oblíbené v Řecku. Ale protože maso je maso, použijeme mix hovězího a vepřového. Je nám to bližší, skopovému se v těchto končinách moc neholduje. Takže jen taková inspirace a vzpomínka na příjemnou dovolenou v příjemné zemi s příjemnými lidmi. Podobně děláme z mletého masa kuličky i koule, čevabčiči a nakonec i sekanou. Takže jsem neobjevil Ameriku, jenom zkouším a dělám si chutě.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
30minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
30minut
K mixu vepřového a hovězího ještě přidáme měkký salám. Jinak už je to opravdu klasika, to zvládnete i se zavřenýma očima. No, já je radši mám otevřené, nůž je ostrý a já nechci přijít k úrazu. Aby pak šlo o moje prsty a ne ty jenom tak jako. Dobrá, otevřete oči a jdeme na to.
Hlasů: 1
Hodnocení: 5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
30minut
Porce
Doba přípravy
2osoby
15minut
Doba vaření
30minut
K mixu vepřového a hovězího ještě přidáme měkký salám. Jinak už je to opravdu klasika, to zvládnete i se zavřenýma očima. No, já je radši mám otevřené, nůž je ostrý a já nechci přijít k úrazu. Aby pak šlo o moje prsty a ne ty jenom tak jako. Dobrá, otevřete oči a jdeme na to.