Kuřecí játra

Restovaná kuřecí játra s rýží

Játra na víně? Proč ne?!  Rozhodně nebudete opilí! Vína je jen trocha a při vaření se alkohol odpaří. Každopádně to má být rychlý oběd. A také, že jo!

Hlasů: 2
Hodnocení: 3.5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
12 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
12 minut
V receptu se ukrývá prosecco, tedy kamarád sektu, šumivé víno z Itálie, kterému jsem přišel na chuť v míchaných nápojích až v Řecku. Použití je prosté, bílého vína jsem měl jen trochu, tak jsem povolal na pomoc ještě prosecco. Takže je na vás, jaké víno si do jatýrek přidáte.
Hlasů: 2
Hodnocení: 3.5
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
Tiskni
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
12 minut
Porce Doba přípravy
4 osoby 10 minut
Doba vaření
12 minut
V receptu se ukrývá prosecco, tedy kamarád sektu, šumivé víno z Itálie, kterému jsem přišel na chuť v míchaných nápojích až v Řecku. Použití je prosté, bílého vína jsem měl jen trochu, tak jsem povolal na pomoc ještě prosecco. Takže je na vás, jaké víno si do jatýrek přidáte.
Restovaná kuřecí játra s rýží
Potřebujete:
Jednotky:
Jak na to:
  1. Játra očistíme, propláchneme a osušíme.
  2. Játra vložíme do mikrotenového sáčku, opepříme, posypeme sušenou petrželkou, přidáme mouku a sáčkem několikrát zatřeseme, aby mouka dobře obalila játra.
  3. V hluboké pánvi rozehřejeme olej s máslem.
  4. Přidáme játra a nakrájenou cibuli s česnekem. Restujeme na střední teplotě minimálně 5 minut. Na játrech by mělo být vidět, že jsou opečená.
  5. Přidáme víno, promícháme a ještě 2 až 3 minuty restujeme.
  6. Podáváme s rýží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..