Je čas grilování! Tak tohle se na nás sype ze všech stran a chuťové pohárky rozhodně žádají své. Ať už připravíte maso, nebo jen klobásy (také maso, that), potřebujete k tomu ještě nějakou “omáčku”, year, přílohu. A salát je ideálním řešením.
Salát z červených fazolí, červené cibule a červených rajčat | Jednoduše červený salát
Need: |
- 2 rajčata větší
- 2 cloves garlic
- 1 spoon red wine vinegar
- 2 lžíce olivového oleje
- basil nasekáme
- 1 a can red beans (ca. 250 g of solid content)
- salt
- pepper
- vločky chilli
Units:
How do you:
- Rozčtvrtíme tomatoes lengthwise and then slice across. Red bean and pour the brew, we rinse it several times. Red onion in half lengthwise and crosswise cut into wedges. Česnek prolisujeme.
- mix together, salt, pepper, season with chilli flakes. Pour in red wine vinegar and olive oil. Add the chopped basil and mix well.
- Before you serve the salad at a barbecue, Certainly manage to cool.