Ani nevím, jak vypadá skotská snídaně, ale pro ten název bylo velice lákavé si pohrat se slovy a ingrediencemi. To proto, že při přípravě skotského vejce jsem to s vařením vajíček s úžasně vláčným žloutkem přehnal. Tak co s tím? No, pokračujeme. Bude z nich snídaně. A nebudeme se s tím mazat, no mazat nebudeme, ale máte-li chuť, tak přimázněte svoje oblíbené hned na toast.
Skotská snídaně s anglickou slaninou | Mezinárodní improvizace
Potřebujete: |
- 2 toastové chleby
- 3-4 plátky anglické slaniny
- 4-6 cherry rajčat
- 1 znojemskou okurku
Jednotky:
Jak na to:
- Toastový chleba si opečeme na toastovači. Na suché pánvi opečeme i plátky anglické slaniny.
- Ze slaniny vytvoříme hnízdečko pro vařená vajíčka, obložíme nakrájenou okurkou a přepůlenými rajčátky.
- Ideál k čaji, cejlonskému.