This is really quickie, so you can easily enough to sleep in and then build the stove for half an hour before lunch. No, jasně, you manage it during the morning and definitely more like a good breakfast. So consider it as information, that this meal is really not much delay. A na chuti to nic neubere.
Bacon chicken with green beans | All in one pan
Need: |
- 300 g chicken breast
- 200 g bacon
- 2 šalotky
- 3 cloves garlic
- 200 ml kuřecího vývaru
- 160 ml bílého vína
- 1 spoon thyme
- 2 handful green beans
- salt
- pepper
Units:
How do you:
- Plátky anglické slaniny nakrájíme na menší kousky a na rozpálené pánvi opečeme. Slaninu vyjmeme z pánve.
- Kuřecí prsa nakrájíme na delší "hranolky", salt, opepříme a opečeme na pánvi dozlatova z každé strany. Kuřecí maso dáme stranou.
- Jemně nakrájenou šalotku orestujeme v pánvi. Přidáme prolisovaný česnek a restujeme tak půl minuty.
- add the wine, vývar a tymián, promícháme.
- Přidáme zelené fazolky, snížíme teplotu a vaříme tak asi 5 minutes. Vrátíme do pánve kuřecí kousky a opečenou slaninu.
- Podle chuti můžeme ještě dosolit. Promícháme a zakryjeme. After 5 minutes the lid side subsoil, aby mohla unikat pára a necháme ještě 5 minut mírně vařit, aby se omáčka trochu redukovala.
- Podáváme s rýží.