We're here to try tomato salsa with fish, This time can also add to the fish, but mainly to spaghetti.
Špagety with tuňák, peas and fresh tomato salsa | Great fast food,cs
Need: |
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 cibuli
- 2 cloves garlic – jemně nasekané
- 1 a can tuňáka ve vlastní šťávě – 160g konzerva obsahuje 112 g tuňáka
- 4 lžíce mraženého hrášku
- handful chives
- 120 g špaget
- 60 g balkánského sýra
- 5 lžic čerstvé rajčatové salsy
Units:
How do you:
- Připravíme si rajčatovou salsu podle receptu tomato salsa z cherry rajčátek, nebo z větších rajčat fresh tomato salsa.
- Zahřejeme olej a necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli.
- Přidáme nasekaný česnek a chvilku restujeme.
- Přidáme tuňáka a hrášek.
- Promícháme a vaříme tak asi 3 minuty.
- Mezitím si uvaříme špagety v osolené vodě. Při scezení si necháme šálek vody ze špaget stranou.
- Špagety přidáme do pánve s tuňákem a hráškem, zalijeme trochou vody ze špaget, promícháme a chvilku prohřejeme. V závěru přidáme nasekanou pažitku.
- Podáváme posypané čerstvou rajčatovou salsou a rozdrobeným balkánským sýrem.