Špekáčky jednoduše se zelím a bramborami
Špekáčky a zelí
Bude to, jak říkají s oblibou nejen v Americe: fast and quick. Nezkracujme to, vyšlo by něco neslušného. A to tady neprovozuji. Může se zdát, že se ze dvou špekáčků nikdo moc nenají, možná jeden, ale dva? Ovšem zkušenost mi velí, že nejsou většinou na talíři sami, pokud s nimi nebalancujeme na klacku nad ohněm s trampskou písničkou na rtech, ale množství jídla narůstá dalšími ingrediencemi. Místo špekáčků lze určitě použít i klobásy.
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Servings Prep Time
2osoby 5minutes
Cook Time
30minutes
Need:
How do you:
  1. Zahřejeme olej na pánvi a opečeme rozkrájené špekáčky. Měly by stačit tak 2-3 minuty. aside the.
  2. Do stejné pánve dáme na kostičky nakrájené brambory, lehce je opečeme, to trvá asi tak 6 minutes.
  3. Přidáme cibuli, kterou zpěníme.
  4. Do brambor vmícháme zelí, salt, opepříme a okmínujeme (podle chuti, proto není uvedeno množství, ale se solí to moc nepřehánějte). Povaříme na mírném ohni 5 minutes.
  5. Přilijeme trochu bílého vína a necháme odpařit.
  6. Pak přidáme opečené špekáčky a prohřejeme. I guess 4 minuty. Then cover and parking.
  7. served.