Zapečená treska

Cod baked in a potato peřině | easy dinner

This recipe belongs to the simplest, that are on these sites. I'm simply tired to throw the fish in the pan, make mashed potatoes and it's done. Life should be varied, že jo?!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Cook Time
30-40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Cook Time
30-40 minutes
Stačí vrstva brambor, pak na ni položíme rybí filety a zakryjeme opět vrstvou brambor. Kořeněné ano, zalité čímkoli nikoliv! Pochutnáte si, to mi věřte. Proč mě tohle nenapadlo dřív?
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tiskni
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Cook Time
30-40 minutes
Servings Prep Time
2 osoby 25 minutes
Cook Time
30-40 minutes
Stačí vrstva brambor, pak na ni položíme rybí filety a zakryjeme opět vrstvou brambor. Kořeněné ano, zalité čímkoli nikoliv! Pochutnáte si, to mi věřte. Proč mě tohle nenapadlo dřív?
Cod baked in a potato peřině | easy dinner
Need:
Units:
How do you:
  1. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Přecedíme a brambory nakrájíme na kolečka.
  2. Do zapékací misky stříkneme olivový olej a položíme první vrstvu brambor.
  3. Na brambory poklademe plátky filetů tresky. Osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zastříkneme citronovou šťávou.
    Tresku ochutíme
  4. Přes plátky ryby poklademe horní vrstvu z koleček brambor. Osolíme, pokapeme citronovou šťávou a přidáme ještě tymián.
    Položíme horní vrstvu brambor
  5. Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C 10 minutes, pak teplotu snížíme na 180 °C a pečeme dalších 20 until 30 minutes, by pipes. Vrchní vrstva brambor by měla dostat zlatavou barvu.
    Upečeme
  6. Podáváme třeba s okurkou, salátem nebo jen tak.
    Podáváme
  7. Nebo ještě můžeme přidat k okurce koktejlová rajčátka.
    Zapečená treska

Leave a Reply

Your email address will not be published,,en,Required fields are marked,,en,Name,,en,Website,,en,Save my name,,en,email,,en,and website in this browser for the next time I comment,,en,Privacy Policy,,en. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.